Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Δρ. Flavia Groșan, Ρουμάνος πνευμονολόγος: Είναι το πρωτόκολλο Covid που χρησιμοποιείται σκοτώνει τους ασθενείς!


«Ένας Ρουμάνος πνευμονολόγος κάνει θαύματα: Έχει θεραπεύσει το 100% των ασθενών της Covid» - αυτός είναι ο τίτλος ενός μάλλον μεγάλου άρθρου που μόλις εμφανίστηκε στη ρουμανική καθημερινή εφημερίδα Național , η οποία πωλείται σε εθνικό επίπεδο. Το μυστικό αυτού του γιατρού από το Oradea ( Oradea ); Για να θεραπεύσει τους ασθενείς της, δεν χρησιμοποιεί το ιατρικό πρωτόκολλο, η χρήση του οποίου έχει καταστεί υποχρεωτική σχεδόν παντού.

Η συνέντευξη που δημοσίευσε η Național δημοσιεύτηκε επίσης στα Ουγγρικά σε αυτήν την πύλη, η οποία λαμβάνει διάφορα εναλλακτικά νέα σχετικά με την επιδημία που ο κύριος Τύπος αρνείται να δημοσιεύσει. Δεν μπορούμε να επαληθεύσουμε την αξιοπιστία του συχνά χρονοβόρου υλικού στον ιστότοπο, αλλά μπορούμε να αξιολογήσουμε την αξιοπιστία της ουγγρικής μετάφρασης της συνέντευξης: το περιεχόμενο της ουγγρικής μετάφρασης αντιστοιχεί στο πρωτότυπο. Εδώ λοιπόν είναι η μετάφραση, στην οποία προσθέσαμε μόνο μικρές στυλιστικές τροποποιήσεις:

« Η πύλη ειδήσεων national.ro μόλις δημοσίευσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μια πνευμονολόγος από την Οραντέα εξηγεί ότι έχει αποφασίσει να αγνοήσει το επίσημο πρωτόκολλο Covid [στη Ρουμανία] και προτιμά να βασίζεται στη δική της εμπειρία στην πνευμονολογία για θεραπεία με τον παραδοσιακό τρόπο. εκείνοι των ασθενών τους που πάσχουν από πνευμονία ως αποτέλεσμα ιογενούς λοίμωξης - συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φέρονται να "πάσχουν από Covid", μια μέθοδο που οδήγησε σε εντυπωσιακή επιτυχία: σχεδόν το 100% των ασθενών τους αναρρώθηκαν χωρίς νοσοκομειακή θεραπεία. Σύμφωνα με αυτόν τον γιατρό, στην πραγματικότητα χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο Covid που σκοτώνει ασθενείς σε νοσοκομεία.



Δρ. Η Flavia Groșan είναι πνευμονολόγος στο Oradea (κομητεία Bihor), είναι μία από τις γιατροί που δεν συμφωνούν με το πρωτόκολλο θεραπείας που έχει συνταγογραφηθεί από το Υπουργείο Υγείας της Ρουμανίας , σύμφωνα με το οποίο οι ασθενείς που έχουν μολυνθεί με Covid19 πρέπει να υποβληθούν σε θεραπεία. Εκτός από αυτήν τη συνταγή, θεραπεύει τους μολυσμένους ασθενείς με τις δικές της μεθόδους με βάση τις γνώσεις που απέκτησε από την εμπειρία της ως γιατρός και όλα φαίνεται να δείχνουν ότι το κάνει πολύ καλά: η θεραπεία της έχει χρησιμοποιηθεί σε σχεδόν χίλιους ασθενείς που ήρθε σε αυτήν σε διάφορα στάδια της νόσου που προκλήθηκε από το SarS-CoV-2. Το 100% των ασθενών τους θεραπεύτηκαν χωρίς την παραμικρή νοσοκομειακή θεραπεία.

Δρ. Ο Groșan αντιμετωπίζει τις συνέπειες της λοίμωξης SARS-CoV-2 ως άτυπη πνευμονία. Είπε επίσης ότι τα νοσοκομεία κάνουν τεράστια λάθη και ότι στην πραγματικότητα είναι το πρωτόκολλο Covid που σκοτώνει τους ασθενείς.

«Το Covid είναι πνευμονία - σίγουρα άτυπο, αλλά πνευμονία - και πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοιο», ισχυρίστηκε.

«Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η πανδημία, ο στόχος μου ήταν ότι κανένας ασθενής δεν πρέπει να διασωληνωθεί με τον Covid επειδή είναι μια απειλητική για τη ζωή διαδικασία. Χρησιμοποιώ τις τυπικές θεραπείες φαρμάκων μου , που περιλαμβάνουν την κλαριθρομυκίνη, ένα αντιβιοτικό στην οικογένεια μακρολιδίων. Υπάρχουν μόνο τρία αντιβιοτικά σε αυτήν την οικογένεια: η ερυθρομυκίνη, την οποία όλοι γνωρίζουν, η αζιθρομυκίνη και η κλαριθρομυκίνη. Δεν μου αρέσει πραγματικά η αζιθρομυκίνη, η οποία είναι ένα αποδυναμωμένο αντίγραφο της κλαριθρομυκίνης. Έχω συμμετάσχει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κλινική έρευνα για την πνευμονία όπου έχω δει την κλαριθρομυκίνη να μειώνει τη φλεγμονή με τρόπους που κανένα άλλο αντιβιοτικό δεν μπορεί. "

Ο πνευμονολόγος επισημαίνει ότι η υπερβολική δόση οξυγόνου που χορηγείται σε νοσοκομεία οδηγεί σε εγκεφαλικό οίδημα , το οποίο είναι μία από τις αιτίες θανάτου σε ασθενείς.

Από αυτή την άποψη, είπε:

«Πάνω από έναν κορεσμό 80%, δίνω στους ασθενείς μου πολύ χαμηλές δόσεις οξυγόνου, της τάξης των 2-3 λίτρων ανά λεπτό, με τη μορφή σύντομων ημερήσιων χορηγήσεων, από 4 έως 5 ώρες το πολύ. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το υπερβολικό οξυγόνο αναστέλλει τον εγκέφαλο, διότι γενικά είναι ο εγκέφαλος που ελέγχει το σώμα μας και όχι μια μηχανή. Σε αυτό το σημείο, διαφωνώ απόλυτα με το τρέχον πρωτόκολλο Covid : Οι υψηλές δόσεις οξυγόνου που συνταγογραφεί, της τάξης των 20 λίτρων, οδηγούν σε οξέωση, η οποία προκαλεί εγκεφαλικό οίδημα σε ασθενείς ... που με τη σειρά τους, φυσικά, τους Ο θάνατος οδηγεί ».

Η Flavia Groșan θεωρεί μεγάλο λάθος να δίνει στους Covid ασθενείς Kaletra (Lopinavir) και κωδεΐνη, κάτι που μπορεί να επιδεινώσει μόνο τα συμπτώματα της νόσου.

«Ευτυχώς, υπήρχαν κάποιες νοσοκόμες - που νομίζω ότι είναι πραγματικές ηρωίδες - που παρακολούθησαν τους ασθενείς και τους προειδοποίησαν και τους συμβούλευαν να μην καταπιούν το Kaletra και να πετάξουν το φάρμακο. Μετά από αυτό, οι γιατροί που ήρθαν να τους ελέγξουν εξέπληξαν ότι δεν είχαν διάρροια και ότι ένιωθαν καλά. Ο λόγος για αυτό ήταν ότι δεν είχαν πάρει το φάρμακο που ορίζεται στο πρωτόκολλο. Με αυτόν τον τρόπο αυτοί οι φροντιστές έσωσαν πραγματικά τις ζωές των ασθενών τους ».

«Όταν χρησιμοποιείται κωδεΐνη, επειδή ο βήχας είναι αποκλεισμένος, ο ασθενής δεν μπορεί να βήξει τις εκκρίσεις που σχηματίζονται στους πνεύμονες και αυτές οι εκκρίσεις πνίγουν τους - όχι τους θρόμβους του αίματος, αλλά τη συσσώρευση εκκρίσεων. Σε αυτό το σημείο οι ασθενείς πανικοβάλλονται, όπως αναμενόταν, επειδή δεν μπορούν πλέον να αναπνέουν: Έτσι τους δίνουν παυσίπονα και συνδέονται με αναπνευστήρα - από τότε και μόνο η θεϊκή χάρη μπορεί να τους σώσει! ««

Αυτή η επιτυχημένη μέθοδος και η ατρόμητη συμπεριφορά έφεραν αμέσως την εθνική δημοτικότητα του πνευμονολόγου Oradea. Αμέτρητα μέσα ενημέρωσης έχουν αναφέρει τη μέθοδο τους. Σε αυτό το βίντεο , απαντά σε ερωτήσεις ενός εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα από το Βουκουρέστι, του οποίου οι δημοσιογράφοι χρησιμοποιούν έναν μάλλον εχθρικό και κατηγορηματικό τόνο απέναντί ​​της, αλλά ο γιατρός παραμένει απρόσβλητος. Ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση της τηλεοπτικής συνέντευξης:



Flavia Groşan

Η πνευμονολόγος χρησιμοποιεί το δικό της πρωτόκολλο. Συμβουλεύεται στο Διαδίκτυο και θεραπεύει τους ασθενείς της με βάση ότι έχουν άτυπη πνευμονία. Για παράδειγμα, θεράπευσε και τα πέντε μέλη μιας οικογένειας μεταξύ 37 και 97 ετών. η θεραπεία ήταν τόσο επιτυχημένη που η οικογένεια μπόρεσε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα μαζί. Οι ασθενείς είναι πολύ φοβισμένοι - λέει - όλοι θέλουν να πάνε στο νοσοκομείο, ενώ μπορεί να θεραπευτεί εάν μείνετε στο σπίτι και παίρνετε φάρμακα. Έχει ήδη καταγγελθεί από έναν από τους συναδέλφους της για το ότι δεν ακολουθεί το καθορισμένο πρωτόκολλο, αλλά δεν με νοιάζει γιατί βλέπει ότι το καθορισμένο πρωτόκολλο είναι εσφαλμένο και ότι το πρωτόκολλό της είναι το σωστό - η αρχή του τελευταίου είναι ότι την ασθενείς με κλαριθρομυκίνη μόλις εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα, ακόμη και με θερμοκρασία 37,1 °. Λέει ότι μπερδεύεται όταν βλέπει τα ιατρικά φωτιστικά στην τηλεόραση να φοβίζει το κοινό, επειδή ήξερε από την αρχή ότι ήταν πνευμονία και ότι αυτό θα έπρεπε να καθορίσει την πορεία της θεραπείας.

ΠΗΓΗ  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιουσιολόγιο: Ο νεοκομμουνισμός είναι εδώ - Ό,τι δεν δηλώσεις από αρχές του 2022 περνάει στο κράτος

«Ροζ» αριστερά και νεοφιλελεύθερη δεξιά υπηρετούν το σχέδιο για έναν παγκόσμιο νεοκομμουνισμό Όσο εμείς ασχολούμαστε με τον εντέχνως καλλιερ...